windsurfers op het Gardameer

Gardameer noordzijde het Gardameer

 

de bergen van Trentino bij het Gardameer

Campings aan het Gardameer

Aan de noordkant en westkant van het meer

Campings, villages

Omschrijving campings aan de kant van Trento dichtbij de Brennerpas

Maroadi Torbole sul Garda(Trento):Sportieve camping met veel watersport-mogelijkheden, windsurfschool vanaf de camping, verhuur kayak en catamaran, mountainbikeroutes in de bergen..
Bellavista Torbole sul Garda(Trento): Groene, rustige omgeving, eenvoudige tentplaatsen met alle voorzieningen en schoon sanitair, aan de schitterende bergzijde aan de noord-oostkant van het Gardameer, prachtige fietstochten mogelijk.
Camping al lago Riva del Garda (Trento), Aan het meer aan de noordoostkant van het Gardameer, dichtbij vanaf de Brrennerpas. Rustige kust, met prachtige bomen en een breed strand. 65 plaatsen, vriendelijk personeel, leuk voor kinderen.
Bavaria Riva del Garda(Trento) Vlakbij het historische centrum van Riva, direct aan het Gardameer, ideaal voor windsurf, ook met een zeilschool. Eenvoudige, Italiaanse camping met heerlijke pizzeria
Monte Brione Riva del Garda(Trento) Gemoedelijk park aan de noordkant van het Gardameer, op het raakvlak van de bergen en het meer. Leuke stacaravans te huur.  Eenvoudig en met oog voor de natuur, zwemmen en windsurf
Val Rendena Dare'(Trento) Middenin de bergen op 45 km afstand van het Gardameer ligt deze groene camping, in het dal van Darena, vlakbij Pinzolo en Madonna di Campiglio in het natuurpark Adamello en Brenta. Er is een heerlijk zwembad.
Camping La Ca' Padenghe sul Garda(Brescia) Direct aan het meer met eigen strand en veel bomen. Stacaravans te huur maar ook eigen tentplaatsen met mooie panorama's op het meer. Er is een zwembad.