Campings aan het Gardameer

In de provincie Brescia aan de kant van Milaan

Campings en bungalowparken

Omschrijving campings en vakantieparken, aan de westzijde van het Gardameer

Camping Fontanelle Moniga del Garda(Brescia): Groot vakantiedorp met zwembaden en animatie aan de noordelijke bergzijde van het Gardameer. Mooie bungalows te huur, restaurants en animatie aanwezig.
Villaggio Eden San Felice del Benaco(Brescia): Heerlijke familiecamping met alle voorzieningen op het schiereilandje in het Gardameer San Felice, waar u heerlijk met boten kunt aanmeren, uw kinderen genieten van het animatieteam of het gezellige en enorm grote waterpretpark.
Bungalowpark Sirmione Sirmione (Brescia): Camping op het kleine schiereiland Sirmione aan de westzijde van het Gardameer, met plaatsen aan het meer. Zeer groene camping met prettige zwembaden, ook mooie bungalows te huur.
Paradiso Gargnano(Brescia):: De meest groene en natuurlijke camping aan het Gardameer, op 360 mtr hoogte, met een prachtige uitzicht over het gehele Gardameer, omringd door olijf en laurierbomen. Kleine camping.
Camping Fornella San Felice del Benaco (Brescia) camping direct aan het meer, beheerd door een Italiaanse familie, met leuke tent- en caravanplaatsen, mobile homes te huur, animatie en zwembaden. Persoonlijke Italiaanse sfeer.
San Benedetto Sirmione(Brescia) middelgrote Camping San Benedetto in het dorpje San Benedetto aan de zuidoostkant van het Gardameer. Schitterende  ligging in groene omgeving, animatie, ruime aanbod aan stacaravans. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen
Camping Garda Limone sul Garda(Brescia) omgeving van olijfgaarden, cypressen, oleanders en citroenbomen rond het Gardameer karakteriseren het dorpje Limone sul Garda. Relatief rustige camping valkbij het historische stadje. Er is een heel goed restaurant.
Sanghen Manerba del Garda(Brescia) in een zeer mooie baai van het Gardameer, aan de noordwest kant, ligt deze groene camping met tentplaatsen en appartementen in mooie villa's te huur. Er zijn drie zwembaden, waarvan twee vlakbij het meer.
Weekend San Felice del Benaco(Brescia) heerlijke familiecamping met nederlands sprekende eigenaren, een zwembad, stacaravans en bungalows aan het meer in een oase van groen met een prima pizzeria
Romantica Manerba del Garda (Brescia) in het nog karakteristieke plaatsje Manerba aan het Gardameer deze goedverzorgde camping met alle voorzieningen, restaurant en pizzeria en bovendien met een zeer groot eigen strand dat langzaam afloopt het water in. Ook prima appartementen te huur.