Venetie San Marcoplein

bergweg aan het Gardameer Malcesine de prachtige stad Verona

 

Riva del Garda

Campings aan het Gardameer

In de provincie Verona 
Handig om Venetie en Verona te bezoeken

Kampeerterreinen, bungalowparken

Omschrijving campings aan de kant van Verona

Piani di Clodia Lazise(Verona): Groot vakantiedorp, 24 hectare op een heel  natuurlijke wijze vormgegeven. In de provincie Veneto, een omgeving vol heuvels en aan het prachtige Gardameer.Waterpretpark met vijf zwembaden.
Camping Fossalta

Lazise(Verona) Vriendelijke camping direct aan het Gardameer aan de Riviera deglie olivi, in het plaatsje Lazise, aan de zuidkant van het meer vlakbij Verona. Leuke bungalows en mobile homes te huur, maar ook gewoon tentplaatsen.

Camping Belvedere

LaziseVerona) Leuke camping aan de mooie kant van het Gardameer vol groene vegetatie en een mooi zandstrand. Dichtbij Verona. tentplaatsen, bungalows en mobile homes te huur. Groot zwembad.

Bella Italia Peschiera del Garda(Verona) Groots levendig vakantiepark met fantastische voorzieningen voor een feestelijke vakantie aan het Gardameer. Prima appartementen te huur, maar ook ruime groene tentplaatsen vlak aan het meer. .
Camping Butterfly

Peschiera del Garda(Verona) Aan het Gardameer ligt deze grote camping met bungalows, stacaravans en tentplaatsen te huur. Met groot eigen zwembad en veel (kinder) animatie. Leuke aanbiedingen

Camping San Zeno Brenzone (Verona): Aan de zuidkust van het Gardameer met in de buurt aantrekkelijke plaatsen zoals Riva en de kastelen van Garda Trentino. 20 minuten van Gardaland, het grootste amusementspark in ItaliŽ. Verona is op een uur afstand.
Eurocamping Pacengo Pacengo(Verona): Gezellige en rustige camping aan het haventje van Pacengo aan het Gardameer, met leuke activiteiten voor jong en oud en grote zwembaden.
Camping la Rocca

Bardolino (Verona) Tussen de olijfbomen in een prachtige baai aan het Gardameer, niet ver van de Brennerpas, ligt camping La Rocca. Er zijn ook appartementen te huur. Mooie natuurlijke omgeving, met veel kunststeden in de buurt zoals Verona, Mantua en Venetie.

Altomincio Familypark

Valeggio sul Mincio(Verona) Vlakij het Gardameer iets achter het plaatsje Peschiera del Garda ligt dit super park vol met activiteiten en met grote zwembaden en een waterglijbaan. Er zijn stacaravans en sunlodges te huur met goede aanbiedingen ook in het hoogseizoen 

Belvedere village

Castelnuovo del Garda(Verona) Vlakij het Gardameer in het plaatsje waar het beroemde pretpark Gardaland is gevestigd, dit nieuwe luxueuze vakantiedorp met mooie cottages en appartementen rond een zeer groot zwembad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Venetie vanaf het water
 
 
Venetie Rialtobrug