haventje aan het meer Malcesine uitzicht op het Gardameer

Riva del Garda

Kleine campings aan het Gardameer

Kampeerterreinen en middelgrote vakantieparken

Naam

Omschrijving middelgrote en kleinere campings en vakantieparken aan het Gardameer

Baia Verde Manerba del Garda (Brescia): overzichtelijke en gezellige gezinscamping  aan een groene baai langs het meer op circa 300 meter van een zandstrand
Maroadi Torbole sul Garda (Trento):Sportieve camping met veel watersport-mogelijkheden, windsurfschool vanaf de camping, verhuur kayak en catamaran, mountainbikeroutes in de bergen.
Camping Sirmione Sirmione (Brescia): Op het kleine schiereiland Sirmione aan de westzijde van het Gardameer, met plaatsen aan het meer. Zeer groene camping met prettige zwembaden, ook mooie bungalows te huur.
Piantelle Moniga del Garda (Brescia): Sfeervolle en kindvriendelijke camping op nog geen 250 meter van het meer in een rustige en groene omgeving met een prachtige uitzicht over de bergen.
San Zeno Brenzone (Verona): Aan de zuidkust van het Gardameer met in de buurt aantrekkelijke plaatsen zoals Riva en de kastelen van Garda Trentino. 20 minuten van Gardaland, het grootste amusementspark in ItaliŽ. Verona is op een uur afstand.
Eurocamping Pacengo Pacengo (Verona): Gezellige en rustige camping aan het haventje van Pacengo aan het Gardameer, met leuke activiteiten voor jong en oud en grote zwembaden.
Camping la Rocca

Bardolino (Verona) Tussen de olijfbomen in een prachtige baai aan het Gardameer, niet ver van de Brennerpas, ligt camping La Rocca. Er zijn ook appartementen te huur. Mooie natuurlijke omgeving, met veel kunststeden in de buurt zoals Verona, Mantua en Venetie.

Fornella San Felice del Benaco (Brescia) Direct aan het meer, beheerd door een Italiaanse familie, met leuke tent- en caravanplaatsen, mobile homes te huur, animatie en zwembaden. Persoonlijke Italiaanse sfeer.
Camping al lago Riva del Garda (Trento), Aan het meer aan de noordoostkant van het Gardameer, dichtbij vanaf de Brennerpas. Rustige kust, met prachtige bomen en een breed strand. 65 plaatsen, vriendelijk personeel, leuk voor kinderen.
Bavaria Riva del Garda (Trento) Vlakbij het historische centrum van Riva, direct aan het Gardameer, ideaal voor windsurf, ook met een zeilschool. Eenvoudige, Italiaanse camping met heerlijke pizzeria
Camping Fossalta Lazise (Verona) kleine familiecamping direct aan zee beheerd door een Italiaanse familie, met zwembad en bungalows. Ontspannen rustige sfeer geen massatoerisme.
Camping Villa Garuti Padenghe sul Garda (Brescia) Middelgrote groene familiecamping aan de noordzijde van het Gardameer, direct aan zee met een eigen strand. mooie tentplaatsen met zeer veel schaduw, ook goede bungalows te huur, geen massatoerisme.
Camping Rolli Manerba del Garda (Brescia), Gemoedelijke familiecamping met zwembad en apart kinderbad. Vanaf de camping kunt u mooie natuurwandelingen in de bergen maken, maar ook Venetie bezoeken, of de markt in Padenghe sul Garda, of een dagje naar het grote pretpark Gardaland.