animatieprogramma's Camping Cisano

Vakantieparken aan het Gardameer

Grote vakantiedorpen met zwembaden en animatie

Naam

Omschrijving vakantieparken, campingvillages, grote resorts

Cisano San Vito Cisano di Bardolino(Verona) Groot opgezet vakantiepark met bungalows, mobile homes, appartementen en tentplaatsen, uitstekende animatieteams en miniclubs, grote zwembaden, restaurants, discotheken, zodat de hele familie in dit dorp vakantie kan vieren. 
Piani di Clodia Lazise(Verona): Groot vakantiedorp, 24 hectare op een heel  natuurlijke wijze vormgegeven. In de provincie Veneto, een omgeving vol heuvels en aan het prachtige Gardameer.Waterpretpark met vijf zwembaden.
Villaggio Eden San Felice del Benaco(Brescia): Heerlijke familiecamping met alle voorzieningen op het schiereilandje in het Gardameer San Felice, waar u heerlijk met boten kunt aanmeren, uw kinderen genieten van het animatieteam of het gezellige en enorm grote waterpretpark.
Fontanelle Moniga del Garda(Brescia): Groot vakantiedorp met zwembaden en animatie aan de noordelijke bergzijde van het Gardameer. Mooie bungalows te huur, restaurants en animatie aanwezig.
Bella Italia Peschiera del Garda(Verona) Groots levendig vakantiepark met fantastische voorzieningen voor een feestelijke vakantie aan het Gardameer. Prima appartementen te huur, maar ook ruime groene tentplaatsen vlak aan het meer. .
Fornella San Felice del Benaco (Brescia) camping direct aan het meer, beheerd door een Italiaanse familie, met leuke tent- en caravanplaatsen, mobile homes te huur, animatie en zwembaden. Persoonlijke Italiaanse sfeer.
Borgo Blu Poggio Lazise(Verona) Italiaans bungalowpark aan het Gardameer in Pacengo bij Lazise, vlakbij Caneva World, een van de modernste waterparken van Europa, en 2 km van het grote pretpark Gardaland.
Gardavillage Sirmione (Brescia) Groots opgezet vakantiepark met 400 plaatsen aan de zuidkant van het Gardameer. Mooie zwembaden, wellness hydromassage, miniclub, entertainment, sportieve activiteiten, restaurant en pizzeria
San Francesco Desenzano del Garda (Brescia) Top camping aan de zuidkant van het Gardameer met een groot zwemparadijs en brede ondiepe stranden aan het meer. Luxe stacaravans te huur. In de zomer is er een leuk animatieteam. Prima basis voor een uitstapje naar Milaan, Verona, Venetie
   

 

 

 

 

 

 


 
aerobics en entertainment